Nume

Telefon

Email

Data sosirii

Data plecării

Camere

Tipul camerei

Adulți

Copii

Vârsta copiilor (0-12 ani)

Mențiuni (opțional)

 Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile hotelului si Politica de confidentialitate

 Sunt de acord să primesc cele mai noi oferte

Nume

Telefon

Email

Data

Ora sosirii

Ora plecării

Persoane

 Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Nume

Telefon

Email

Data

Ora sosirii

Ora plecării

Sală de conferințe

 Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Hotel Malibu Mamaia este amplasat la intrarea sudică în stațiunea Mamaia, fiind mărginit de plajă cu nisip fin și de apele lacului Tăbăcărie. Datorită poziționării privilegiate, oaspeții hotelului au șansa unică de a urmări răsăritul soarelui din apele Mării Neagre și apusul acestuia în apele lacului Siutghiol.
Centrul SPA al Hotel Malibu Mamaia este un mic paradis în care vă puteți bucura de relaxare și liniște după o zi de plajă sau o noapte de distracție. Cochetul Centru SPA este amenajat la ultimul etaj al Hotel Malibu Mamaia, dezvăluindu-vă o panoramă superbă asupra întregii stațiuni și a Mării Negre.
Este locul în care îți poți răsfăța toate simțurile. Bucătăria sofisticată a restaurantului combină cu succes trăsături autohtone și internaționale, așezând în farfuriile oaspeților mâncăruri gustoase, cu un aspect apetisant. Pe lângă preparatele culinare ca la carte, Restaurant Malibu vă încantă cu decorul său simplu și elegant.
Hotel Malibu Mamaia este locația ideală pentru seminarii, întâlniri de afaceri, conferințe și alte evenimente care implică un grad mare de formalitate. Astfel de evenimente pot fi organizate cu succes în cele 4 săli de conferințe care compun Centrul de Afaceri al Hotel Malibu Mamaia.

SCROLL