GUSTĂ DIN DELICIOASELE MÂNCĂRURI SI BĂUTURI
RESTAURANT
Este locul în care vă puteți răsfăța toate simțurile. Bucătăria sofisticată a restaurantului combină cu succes trăsături autohtone și internaționale, așezând în farfuriile oaspeților mâncăruri gustoase. Pe lângă preparatele culinare a la carte, Restaurant Malibu vă încăntă cu decorul său simplu și elegant. Candelabrele frumoase și culorile calde ale restaurantului armonizează perfect, emanănd bun-gust.

SCROLL

MÂNCARE TRADIȚIONALĂ ROMÂNEASCĂ

“Caracteristica principală a bucătăriei românești este marea ei varietate. Este o bucătărie influențată de valuri repetate de culturi diferite: grecii antici, cu care românii au făcut comerț; romanii, care au dat țării numele actual; sașii, care -aua stabilit în sudul Transilvaniei; turcii, care timp de secole au dominat România; precum și vecinii slavi și maghiari. Toate aceste influențe s-au amestecat treptat în delicioasa tradiție culinară românească.”

(Nicolae Klepper – Gustul României)

book
MÂNCARE INTERNAȚIONALĂ

Restaurantul nostru este locul unde vă puteți răsfăța gusturile cu preparate delicioase din bucătăria internațională. Pe lângă bucatele noastre rafinate, restaurantul Malibu are un design simplu și elegant, care creează o atmosferă plăcută. Frumoasele candelabre și culorile calde care decorează restaurantul sunt într-o armonie perfectă, producând un bun gust.

book
BUFFET
In anul 2020, urmatoarele mese din urmatoarele perioade se vor servi in regim bufet:
– micul dejun si pranzul in perioada 19 iunie-16 iulie, inclusiv si respectiv, 30 august-12 septembrie, inclusiv.
– micul dejun, pranzul si cina in perioada 17 iulie-29 august., inclusiv.
– micul dejun in restul perioadelor.
*Mesele sunt servite bufet doar pentru minim 40 de persoane.
book