Atelierul de Paste

Vă invităm să descoperiți gustul autentic al Italiei chiar la malul mării, la restaurantul nostru deosebit, Atelierul de Paste. 

Deliciile noastre italiene proaspete vor transporta papilele gustative într-o călătorie plină de arome rafinate. Fie că sunteți împătimiți ai clasicelor paste carbonara sau aventurieri dornici să descoperiți combinații inedite, la Atelierul de Paste găsiți varietatea perfectă pentru toate gusturile. 

Fiecare masă este o poveste în sine, iar noi suntem aici să vă creăm amintiri delicioase. 

Puteți comanda preparatele noastre delicioase și prin aplicațiile preferate, Glovo și Bolt pentru a savura preparatele noastre în confortul propriei case.

Restaurant cu paste si risotto in Mamaia si Constanta
Atelierul de Paste Constanta

Bucură-te de gustul autentic

Într-o lume plină de aventuri culinare, Atelierul de Paste din Constanța se distinge prin tradiția și pasiunea pentru gusturile autentice ale bucătăriei italienești. 

Situat la granița dintre orașul Constanța și stațiunea Mamaia, această locație te îmbie cu arome seducătoare și preparate rafinate, pregătite cu grijă și pricepere de către bucătari experimentați. 

Fiecare farfurie este o poveste în sine, o călătorie prin regiunile Italiei, unde pastele al dente și risotto-ul cremos se împletesc armonios cu ingrediente proaspete și sosuri savuroase. Atmosfera intimă și elegantă te invită să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment al experienței culinare. 

La Atelierul de Paste, nu doar mâncarea este importantă, ci și clienții, cărora le dorim să trăiască momente de neuitat în compania noastră. Vino și descoperă gustul autentic al Italiei într-un cadru plin de farmec și rafinament!

Creveti Toscani Atelierul de Paste Mamaia

Cu o selecție impresionantă de paste și risotto-uri, pregătite cu pasiune și pricepere de către experții noștri bucătari, acest restaurant îți oferă o experiență culinară unică. Fiecare ingredient este ales cu atenție și fiecare farfurie este o operă de artă gastronomică, gata să-ți încânte simțurile și să-ți satisfacă cele mai exigente gusturi. Atmosfera caldă și primitoare te invită să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment petrecut aici, într-o companie plină de căldură și ospitalitate, la malul mării.

Ne gasiti:

Bulevardul Mamaia Nr. 316, Constanta

Rezervări:

ORAR

Luni – Duminică: 10.00 – 22.00