Bucurați-vă de un sejur minunat alături de persoana dragă și sărbătoriți luna iubirii într-un mod romantic și special la malul mării. 🌊❤️

Răsfățul începe încă din prima clipă cu check-in devreme 🤩, o surpriza dulce la sosire, cazare în cameră dublă cu vedere către mare, acces la sauna umedă și uscată gratuit🧖🏼‍♀️🧖‍♂️, un masaj de relaxare cu scrub💆🏼‍♀️💆🏻 pentru fiecare iar seara vă așteaptă o cină romantică 🍝 în cadrul „Atelierului de Paste”😍. Continuăm maratonul iubirii a doua zi cu mic dejun și check-out târziu😴 pentru a vă mai putea bucura puțin de frumusețea mării.

Oferte speciale

Create special pentru tine

 

Tarife Recepție 2024 Hotel Malibu Mamaia

Cazare

• 0 – 11.9 ani: se ofera gratuitate doar la cazare, fara pat suplimentar-pliabil, intr-o camera cu 2 adulti platitori, achitandu-se doar serviciile de masa aferente perioadei sejurului (dupa caz);

• 12 – 15.9 ani: pat suplimentar-pliabil obligatoriu, contra-cost;

• peste 16 ani/adult: nu este posibila acomodarea acestora in paturile suplimentare-pliabile pentru camera dubla. Acomodarea se face doar in apartament cu adaugarea contravalorii patului suplimentar (cazare si mic dejun).

!!! Paturile suplimentare-pliabile se confirma la cerere, in functie de disponibilitatea din momentul solicitarii. Turistii pot beneficia de cazarea in camera dubla cu pat suplimentar-pliabil doar dupa aprobarea scrisa a Prestatorului si dupa plata integrala a acestuia.

PAT SUPLIMENTAR (CAZARE+MIC DEJUN) = 200.00 RON/noapte

In apartament a treia persoana cu varsta peste 12 ani, achita 200,00 RON/noapte, cazare cu mic dejun inclus acomodarea facandu-se în living, pe canapeaua extensibila.

Masa

• 0 – 4.9 ani: masa gratuita in cazul in care va fi de tip bufet (pentru minimum 50 persoane).

• 5 – 9.9 ani: se achita suplimentul de mic dejun in valoare de 55.00 lei/zi; pranz 100.00 lei/zi.

• 10 – 15.9 ani: se achita suplimentul de mic dejun in valoare de 75.00 lei/zi; pranz 135.00 lei/zi.

• peste 16 ani/adult: se achita suplimentul de mic dejun in valoare de 75.00 lei/zi; pranz 135.00 lei/zi.

In perioada 28.06-07.09.2024 (inclusiv) se vor comercializa pachete cu MINIMUM DEMIPENSIUNE (PRANZ), pachetele doar cu mic dejun nefiind acceptate in acest interval. In pachetul de demipensiune este inclus si un pachet de bauturi care cuprinde: apa, racoritoare din gama Coca Cola, vin alb/rosu/roze, bere (toate draft). Acestea se vor servi in restaurantul hotelului, doar in intervalul orar al meselor tip buffet – pranz.

Mesele sunt servite tip buffet pentru minimum 50 persoane.

Observatii

Micul dejun si pranzul din pachetele de demipensiune, se servesc incepand cu a doua zi a sejurului si inclusiv, in ziua plecarii.

Accesul la masa de pranz in ziua de check-out, se face doar dupa eliberarea camerei.

Observație – Nu se face cumul de oferte pentru același sejur.

Pentru camere cu vedere la mare se achita suplimentar suma de 100.00 RON/noapte/camera, doar in perioada 14.06-07.09.2024 (inclusiv).

***Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele si ofertele din perioada anumitor sarbatori sau evenimente speciale (de exemplu: 1 Mai, Paste, etc.)