Evenimente corporate

Hotel Malibu Mamaia este locatia ideala pentru team-building-uri, intalniri de afaceri, conferinte si alte evenimente care implica un grad mare de formalitate. Clientii nostri au posibilitatea de a alege una dintre cele 3 sali de conferinta: Tomis, Callatis, Ovidius.

Salile de conferinta au capacitati diverse, de pana la 250 de locuri, si va pun la dispozitie echipamente multiple si moderne, mobilier modular, scaune clasice si scaune moderne cu suport de scris. Fiecare sala de conferinta este decorata diferit si beneficiaza de lumina naturala si o asezare flexibila a mobilierului.

SALA OVIDIUS - etaj 1

Se intinde pe 418mp, avand o capacitate maxima de 250 persoane in aranjament teatru sau 88 de locuri in aranjament U-shape/school shape.

Dotata cu ecran de proiectie (dimensiunea ecranului 2m x 3m), videoproiector (3500 lumeni), flipchart si consumabile, instalatie sonorizare, 2 microfoane mobile, separeu pentru pauza de cafea (cu mese, scaune si canapele).

SALA CALLATIS

Se intinde pe 90 mp, avand o capacitate de 40 locuri in aranjament school shape/U-shape sau 80 locuri in aranjament teatru.

Dotata cu videoproiector, flipchart cu consumabile, ecran proiectie, sistem sonorizare, internet lobby bar pentru servirea pauzelor de cafea.

A fost renovata complet in 2020 si dispune de lumina naturala.

SALA TOMIS - etaj 6

Se intinde pe o suprafata de 105mp si are o capacitate maxima de 90 persoane (in aranjament teatru).

Echipament complet - flipchart cu consumabile, ecran de proiectie (dimensiunea ecranului 2m x 2m), videoproiector (3.000 lumeni), instalatie sonorizare; pauzele de cafea se pot servi intr-un separeu sau pe terasa panoramica cu vedere la lac sau mare.

Sali de conferinte

Pentru evenimente ne rezervam dreptul de a negocia tarifele de cazare in functie de complexitatea serviciilor comandate. Pentru oferte personalizate puteti trimite solicitarea pe evenimente@hotelmalibu.ro | 0731567014